Despre noi

3RapidWash este o spălătorie de haine de tip self-service localizată în centrul municipiului Galați. Ne găsiți cu ușurință lângă sediul Universității „Dunărea de Jos”. Dacă indicația nu este suficient de clară, atunci vă putem spune că sediul nostru este lângă librăria Humanitas de pe strada Domnească.
Mașinile de spălare și uscare pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sunt de nouă generație și respectă cele mai înalte standarde de calitate.
Vrem să vă păstrați timpul pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante! Știm că timpul este neprețuit, așa că la noi nu vei pierde vremea cu angajați plictisiți, nu vei sta niciodată la rând, iar totul va depinde numai de tine. În plus, programul nostru este non-stop.
Dacă ai decis să vii la noi, atunci nu va trebui decât să introduci bani în automat și să obții jetoanele cu care poți porni mașinile de spălat și de uscat haine. Cât timp rufele se spală poți aștepta liniștit, poți citi o carte sau poți naviga pe internet. Aici poți găsi WI-FI gratuit!

Totul va fi gata în aproximativ o oră. Vă așteptăm să vă convingeți că toate cele scrise mai sus sunt cât se poate de reale.