Servicii de calitate NON-STOP

Oferim servicii de spălătorie în regim self-service. În același timp punem la dispoziția dumneavoastră mașini de uscat rufe. Sistemul presupune folosirea de jetoane ce se pot procura de la automatele instalate în spălătoria noastră. Mașinile de spălare și uscare pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sunt de nouă generație și respectă cele mai înalte standarde de calitate. Programul este NON-STOP! Spălătoria RapidWash este deschisă zi și noapte. 

IEFTIN

RAPID

CALITATE

LIVE STREAMING

WI-FI GRATUIT

ACCES SIMPLU

COSTURI REDUSE

Cu spălătoria RapidWash din Galați economisești timp și bani. Oferim servicii de spălătorie de tip self-service, iar raportul dintre preț și calitate este unul uimitor.

Valoare jeton

5 RON

1 program de spălare

2 JETOANE

1 program de uscare

1 JETON

Image

Serviciile pe care le oferim se bazează pe următoarul principiu: spălatul rufelor trebuie să fie SIMPLU, RAPID și EFICIENT.

Cât de SIMPLU?

La noi trebuie doar să ajungi cu rufele ce trebuie spălate, le pui în maşina de spălat, adaugi detergentul şi balsamul dorit și introduci jetonul.

Cât de RAPID?

30 de minute. Atât va dura din momentul în care spălarea începe și până când se termină totul. Avem o soluție și pentru situația în care vrei să pleci acasă cu rufele gata uscate. Le poţi usca în alte 30 de minute.

Cât de EFICIENT?

Mașinile noastre de spălat și uscat sunt de ultimă generație. Vei pleca acasă cu rufele ca noi. Iar dacă asta nu spune totul despre cât de eficient este sistemul nostru, atunci trebuie să îți spunem că la noi programul este NON-STOP. Dar pentru că știm că asta nu este de ajuns, și că programul non-stop nu îți garantează că spălătoria va fi liberă, poți urmări imaginile trensmise LIVE și să alegi să vii atunci când îți convine.